In het centrum van het toeristisch dorp Grou heeft meester-edelsmid Kris Janki al jaren zijn gezellige juwelierszaak/atelier. Kris Janki heeft zijn opleiding genoten in Schoonhoven en heeft diverse exposities gehouden.

Als u een bijzonder ontwerp in gedachten heeft bent u van harte welkom in het atelier van Kris Janki. Zoals elk ontwerp begint alles met een schets. Samen met de klant wordt er een ontwerp gemaakt en in detail uitgewerkt.

Een combinatie van ambachtelijke techniek en hightech apparatuur staat garant dat uw werkstuk tot een van werelds topstukken mag worden gerekend. De wens van de klant staat altijd centraal. Geen wens is onmogelijk.

Enkele weken (soms enkele maanden) verder is uw sieraad tot leven gekomen. Het meesterskeurmerk van Kris Janki garandeert dat uw sieraad of ontwerp tot een van de meest exclusieve ontwerpen wordt gerekend. Niet alleen een sieraad maar ook een investering in de toekomst.

Wij verkopen kwaliteitsproducten en we doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen!

We verheugen ons op uw komst.


 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram